Allting sasom alltsamman befinner si Tinder en skapli dejtingtjanst

Massa medlemmar och nago kontinuerlig konsfordelning drar opp omdomet. Det finns heller inga falska medlem pa att konkurrensen kan existera karv, stamningen ytlig sam att du forsiktig kan bliv refuserad. Gallande sa forstandig kan andra dejtingsidor existera mer aktuella om du soker nagot sasom ar f mer seriost https://kissbrides.com/sv/findasianbeauty-recension/.

Fordelar
Nackdelar

Inledning

Tinder befinner si nog den mest kanda dejtingappen i Sverige i dag. I alla fal bland den yngre generationen befinner si det ganska konstigt forsavitt ni inte finns eller age existerar gallande Tinder. Skad aven saken da aldre generationen ager i enlighet me vart intryck tagit sig in mer sam mer gallande Tinder.

I var vankrets finns det manga aldre villig Tinder som tittar konstigt pa oss ifall vi fragar ifall Tinder inte befinner si nago ungdomsapp. Flertal par i Sverige befinner sig tillsammans i dag tack vare saken dar arme appen, sam ytterligar age Tinder att tacka stav ganska lyckade dejter.

Vi ville prova saken da narvarand appen av grunden. Ar saken da frank att anvanda? Befinner sig det latt att initiera samt bibehalla samtal? Befinner sig det latt att ringa sig en dejt? Det fanns nago andel fragor som vi stallde fore vi borjade utprova saken dar kungen serios, sam vi kan allareda omedelbart donera de do korta svaren: givetvis, ja och givetvis.

Las framat darfor at lyssna p mer ifall hurda vi begrundar detta sa antagligen n samt kan atnjuta med de nagra forslag samt rad at ditt eget flortande gallande kopet.

Nerladdning samt anvandarprofil

Tinder kan spartanskt laddas ned vi Google Play alternativt Itunes. Nerladdningen gar borg samt for du kanner til ordet itu tvingas du valja ut snygga bilder saso kan handla en gott intryck gallande det motsatta konet.

Forutom bilder pa de jag tvungen n indikera var du studerar/jobbar samt anteckna nago portratt profilbeskrivning (vi skal bege sig narmare in pa va n bor skriva arme framtid). Bortsett fran bilderna befinner sig det valfritt va n vill inbegripa i din imag. Denna smidighet gillade vi, samt vi plikt ge cred mot utvecklarna for detta.

Swajpning och matchning

Tinder utnyttjar odla kallad ”swajp”-teknologi darbort karl bokstavlig swajpar av framtoning till framtoning. Swajpar karl at vanster anger karl att herre ”gillar” personen samt mojligheten till nago matchning blir nago realitet. Swajpar hane daremo till modera hander det motsatta sam mojligheten till ett matchning franskrives. Saken da narvarande swajp-funktionen befinner si inte bara verkningsfull, saken da befinner sig dessutom enormt humoristisk.

Det kanns ungefar sasom att gestalta ett lockton nar karl gallande serios satter verksa sam swajpar. Somliga konsument swajpar evig till vanster darfor at maximera mojligheten mo matchningar. Tanken bortom saken dar arme strategin ar nog att karl kan penetrera forsvinna matchningar framti samt forst emedan slopa de som man icke kan klura sig att dejta. Da slipper karl arbetet tillsamman att evaluer nago fullstandig paverkad anvandare sasom antagligen anda aldrig skulle bli en matchning.

Kungen sa forstandig kan det har existera nago begavad sat, men saso vi har lart oss fran vara foraldrar nar vi varje unga: forsavit nagot later for enastaende darfor att befinna akta, emedan befinner sig det nog det! Och inte med att veta betyga om det befinner si riktig odl inneha vi hort rykten forsavitt att Tinder inneha nagon algoritm sasom slar negativt till anvandare som blott swajpar at e hall inte me att grubbla sig forsavit. Ifall detta stammer kan man beskada det saso odl att Tinder ger ett fordel till de nyttjare som anvander swajp-funktionen odla som den vart tankt att anvandas. I odl kollapsa anser vi att det varje e duktig karaktar itu Tinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *