Fem bilder ni bor forinta uta din Tinderprofil

Det forsta man tvungen fatta nar det kommer mot dejtingbilder befinner sig att do signalerar nagon speciell antydan. Det kan befinna avsiktligt eller omedvetet.

Ifall ditt destination befinner sig att signalera att du befinner sig nagon dyster, hast kille saso befinner si desperat postum e samla… emeda befinner sig det bast n slanger op saken dar darbort gymselfien ni tog pro ett ar sen. Beskada allvarsam samt segdragen ut. Salighet till!

Selfies, selfies, selfies

Forsavit n oppnar din tinder nu och flera fran dina bilder befinner sig selfies, utplana dem. Utfor forsavit sam gor domstol. Inga selfies. Aldrig. Ick ens ifall n titta ut sasom Brad Pitt.

Ett selfie signalerar ensamhet. N astadkomme don personligen och du har inga kompisa saso kan plocka bilder gallande dej. Det betyder, logiskt, att n antagligen age nagon inbunden karakta.

Foruto det ager selfies tagna tillsamman mobilen over lag taktik nedstam bildkvalitet, samt vanligtvis forvrangda pa grund av det minimala objektivet.

Gor det har istallet: Be nagon kompis plocka nagon bild villig de, eller stall ifran de mobilen och metod en timer pa den. Vadja ett framling att fotografera dej. Eller reservera oss!

undantag: Selfies befinner si acceptera nar ni garde snowboard ner stav en berg i solnedgangen samt bakgrunden befinner sig en fullkomlig fadas. Alternativ dyker bland hajar i Maldiverna.

”Tuffa” bilder

Nagon sjalvsaker kille behover inte beskada frack sam karv ut. Han ler och skrattar sam kan bjuda villig sig allena.

Nago karsk kille har bilder tillsammans en badring kring nacken, nar han brottas tillsamman sin fyrbent kompis, nar han ager komisk med vanne.

Va vill ni helst signalera: Att n ar en fett samt social individ som ar skon att sloka med, alternativ nagon envi sasom tar livet gallande pro grandios allvar i forvantan om att forete sasom nago ”alfa”?

Gor dett istallet smil gallande dina bilder. Ja, ett grandiost smi med garnity. Greppa bilder i situationer darborta ni inneha roligt och visar det. Visa de sjalv tillsammans vapendragare, nar er skrattar samt age kul. Exponera att ni ar nago hett, fantastisk kille herre vill halla till tillsammans.

Nix, ni behover ick skratta och smila gallande var ikon. Skad kom ihag att du signalerar emotione i dina bilder. Ett manniska saso aldrig skrattar alternativ ler befinner sig absolut lat en racka lange trakmans.

Sidospar: Om ni vill beskada ball ut, fason dig jag i en miljo darbort det matcha in. Hitta ett bag, eller astadkomme nagonting som kraver bamse fokusering – exempelvis nar ni lira e verktyg, bergsklattring eller nagon idrot.

Skitiga, gamla stass

Mjukisbyxor och nagon farad t-shirt befinner si nago varningsklocka. Risken ar biff att ni doftar dalig, aldrig stadar lagenheten alternativ helt lat enbart befinner si ett fattiglapp.

En snygg jeansjacka, tighta byxor och snygga skor signalerar kissbrides.com ta en titt på länken nagon alldeles annan person. Ni befinner sig stilmedveten, kanner till ditt nytt och tar labb forsavit dig personligen!

Gor dett istallet: Var mer avsiktlig om ditt mode. Skitiga gamla trojor och dega brallor forsvinne pa rak arm. Begynna googla omkring postumt stiltips for man och uppdatera din kladkammare.

undantag: ifall n tittar ut sasom ett grekisk krigare kan det besta bra tillsammans wife beaters. Andock varfor riskera? Drapera dig snyggt, kompis.

Meningslosa avbild

Skada ifall alltsamman du astadkomme villig dina bilder befinner si att sta eller sitta samt stirra in i kameran sa spelar det ingen flygplansrullning. N befinner si ointressant och inneha ett traligt leverne.

Visa nar n grundnor foder, lira gitarr, hanger villig stranden, lira biljard, dricker nago ol – baksida av underben som helst befinner si forbattring annu inget!

N vill ick signalera att ni ar nagon trakmans sasom aldrig hittar villig nagonting. N vill signalera att du inneha e medryckande, inbjudande, spannande liv saso flicko eventuellt kan bliv ett fraktion.

Aven om ni ser bra ut sam kan rida pa darat yttr odl kommer du fa ett boost fran att begynna visa bilder darbort du rentav hittar pa don.

Astadkomme detta istallet: bokstavligt vad som helst. Forvarv nago kaffe samt plocka nagra bilder nar ni promenerar nerfor gatan. Klappa nagon fyrbent kompis. Dribbla nagon boll. Dyk a en batbrygga. Ak mot nago naturreservat. At nagon burgare. Vad sasom helst utover ingenting.

Sarfall: Den ett bilden i ditt galleri behover inte befinna odla actionfylld. Den ska helst existera en spartanskt, stilrent avbild av dej.

Suddiga, daliga bilder

Pa likadan satt vill du att du skall vara i fokus villig bilden. undvik gruppbilder alternativ utzoomade bilder darbort det ick gar att kanna igen dej.

Portratt samt bra, fokusera kungen bildkvaliteten bade frasch tekniskt sam samt i miljon du befinner dej i. Glom inte dan att det befinner sig du som skal existera stjarnan i bilden.

Astadkomme dett istallet: satsa ekonomiskt i en hybrid- alternativ systemkamera, alternativt hor tillsammans dina kompisa forsavitt du tillat lana deras. Greppa med saken da nar ni astadkomme aktiviteter och be kompisar plata dej pa omrade.

undantag: forsavitt alla dina bilder ar perfekta fotografiska kvalitetsportratt odla kan det kannas fejk sam dunkelt. Ibland ar det riktig bra tillsammans lite mindre br kvalitet kungen bilderna. Mobilbilder kan emellanat bidraga mer autencitet. Korsning it up.

Tinder befinner sig e ytligt parti darbort saken da tillsamman snyggast bilder vinner. Andock det utspela ej bara forsavit att selektera de segrande bilderna pro din framtoning utan ocksa forsavitt att undvika de forlorande bilderna. Begynna kanna igen vilka itu dina bilder som bryter til ovannamn regler, samt ga av stapeln konstruera upp e nytt forrad med bilder darborta n gor riktig. Vill du hava proffs assistans, reservera ett tidrymd tillsammans oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *